Image Alt

Despre luna

Prima oara a fost doar LUNA.

Dar nu era suficient si am adaugat Café & Bistro. Se potriveste bine cu LUNA. Luna Café & Bistro….

Apoi a trebuit sa gasesc un loc care sa defineasca bine numele si pe mine, apoi sa il amenajez, apoi sa imi fac echipa, apoi…

Luna Café & Bistro este ceea ce am creat in aproape 10 ani.

Am ajuns la un deceniu de LUNA. E de fapt locul in care doream sa manânc, sa lucrez, sa beau cafea duminica dimineata, atunci când nimeni nu vrea sa iasa la cafea, sa petrec cu prietenii, sa beau vin seara… Pe scurt locul in care sa te regasesti si in care nimeni sa nu simta vreodata ca ar mai lipsi ceva.

Nu stiu daca asta am reusit sa transmit, dar lucrez in fiecare zi câte putin ca sa simtiti Luna Café & Bistro la fel cum o simt eu.

Intre timp, am capatat o vasta experienta in organizarea evenimentelor importante ale vietii si ne implicam extrem de serios in cele mai mici detalii pentru ca totul sa iasa perfect pentru voi.

Aceasta este, pe scurt, povestea LUNA.

Trebuie sa o simti.

Cu drag,

Gabriela Epuraș

Duis aute irure dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do eiusmod tempor incidid sens as out labore et. Ut enim ad minim venia quis nostrud exercitation co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse.

Andrea Chung

Cook

Ut enim ad minim venia quis nostrud exercitation co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse. Duis aute irure dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do eiusmod tempor incidid sens as out labore et.

Andrea Chung

Cook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do eiusmod tempor incidid sens as out labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim venia quis nostrud exercitation co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse.

Robert Chang

Sommelier